Wij zijn weer open!

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM


De Business Lounge is éénrichtingsverkeer:
U kunt via de koffiemachine de Business Lounge  betreden en alleen via de andere deur naar buiten. Ook wanneer u koffie komt halen.

Alleen binnen op reservering met dienblad en verplichte consumptie: Spontaan een hapje gaan eten of de kroeg induiken zit er de komende tijd nog niet in. Cafés en restaurants werken voorlopig alleen op reservering. Wij maken gebruik van een ingang en een uitgang. De afruimtafel zit aan de kant van de uitgang.
(U mag alleen naar binnen gebruikmakend van een dienblad en het afnemen van een verplichte consumptie)

Controlegesprek aan het buffet: Voor je aan tafel gaat, moet je eerst een controlegesprek doen met een van de medewerkers. Zij vragen of je de afgelopen 24 uur last had van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, of dat een huisgenoot van je dat heeft gehad. Als het vermoeden bestaat dat je corona-gerelateerde klachten zou kunnen hebben, mag de toegang je worden geweigerd.

Ontsmetten bij de ingang: Voordat je echt naar binnen mag, zul je eerst je handen moeten ontsmetten met handgel of handalcohol of door ze te wassen.

Bedienen op 1,5 meter: Als je uiteindelijk aan tafel zit, moet de bediening op 1,5 meter afstand blijven bij het serveren van het eten of de drankjes en het afruimen van de tafel.

Maximaal 4 mensen aan tafel: Aan tafel mag je met maximaal 4 mensen zitten. Een uitzondering wordt gemaakt voor huishoudens die bestaan uit meer personen, zoals een gezin met meer dan 2 kinderen. Aan het buffet gelden dezelfde regels: maximaal 4 personen.

Ontsmetten na afloop: Na afloop van ieder bezoek .worden de tafels, stoelen en menukaarten grondig gereinigd.

Regels moeten zichtbaar zijn: Bezoekers moeten goed op de hoogte zijn van alle voorgaande regels. Daarom zijn horecabedrijven verplicht ze binnen en buiten en op het terras op te hangen. Ook moeten ze de regels op hun website en social media plaatsen.